Beer Categories: Fris en fruitig

Princesse bier

Van Vollenhoven Princesse Bier is een soort witbier, die is vergist met Duitse Bavaria-gist en een Saison-gist. Het hoge koolzuurgehalte, de sinaasappelschil, de koriander en de tarwe zorgen voor een licht, fruitig en verfrissend bier.

Continue Reading

Rodenbach FruitAge

Rodenbach FruitAge is een heerlijk fris fruitbier met aroma’s van rood fruit.

Continue Reading

Rodenbach Alexander

Rodenbach Alexander is een Sour. Het bier is een blend van 2/3e oude Rodenbach (100% 2 jaar oud bier) met 1/3e jonger bier, waarin zure kersen zijn geweekt. De natuurlijke smaak van zure kersen geeft een mooi balans tussen zuur bier en rood fruit.

Continue Reading

Rodenbach Grand Cru

Rodenbach Grand Cru brengt met zijn friszure smaak menig wijnliefhebber het hart op hol. Deze bierspecialiteit is echt iets voor de fijnproevers. De Rodenbach Grand Cru bestaat voor een derde uit jong bier en voor twee derde uit bier dat twee jaar lang heeft mogen rijpen op houten foeders. De smaaksensatie die dit met zich meebrengt wordt door bierliefhebbers over de hele wereld gewaardeerd.

Continue Reading

Bink bloessem kriek

Bink bloessem kriek is een kriek van brouwerij Kerkom en is gemaakt van 100% puur kriekensap! Het is een heerlijk zoet en fruitig bier, zoals een echte kriek hoort te zijn!

Continue Reading

Oedipus Polyamorie

Een frisse sour van oedipus. Goed gehopt en licht zuur.

Continue Reading

Mongozo Mango

Mongozo Mango heeft de zoete en frisse smaak van verse mango’s. Het is een licht bier met een verfrissende fruitige smaak. Het laat zich perfect combineren met exotische gerechten en past vanzelfsprekend op warme zomeravonden.

Continue Reading
Scroll to top