Beer Categories: Van de tap

Oedipus Mannenliefde

Goudgeel bier met witte schuimkraag en opvallend geurenpallet. Spicy, kruidig en vooral veel citrusfruit. De smaak en de nasmaak zijn zeer verfrissend.

Continue Reading

st. Bernardus prior 8

St.Bernardus Prior 8 blinkt uit met zijn fruitig aroma, neigend naar boomvruchten als rode appel maar ook met een exotische toets van vijgen en dadels. Het geheel wordt afgerond met indrukken van karamel en geroosterde mout. De mout-fruitige volle smaak zorgt voor een perfect evenwicht tussen bitter & zoet.

Continue Reading

Punk IPA

Een traditionele IPA van de helden van Brewdog. Zoals een IPA hoort te zijn, een frisse hopgeur en bittere afdronk.

Continue Reading

Cornet Oaked

Een stevig blond bier, gebrouwen met eikenhouten snippers voor een kruidig en rokerige afdronk.

Continue Reading

Wisseltap: Texels Tripel

De gloed van de Texels Tripel doet denken aan de glans van de koperen brouwketels. Dit krachtige blond bier zit vol karakter. Dit bier is gebrouwen met Texels vakmanschap vrij naar de Belgische abdijbieren.

Continue Reading

Lagunitas Hazy Wonder

Lagunitas Hazy Wonder IPA is een India Pale Ale van Lagunitas Brewing Company. Dit speciaalbier heeft 6% alcohol en een een fruitig aroma met een lichte bitterheid.

Continue Reading

Irish Red

Deze klassieke Irish Red ale heeft een verfrissend en moutige smaak. Ook in pints te verkrijgen voor de echte Ierse pub ervaring!

Continue Reading

Brand Pilsener

Brand Pilsener is een bier van lage gisting, met 5% alcohol. Brand bier heeft een licht bittere smaak, het is een hoppig pils dankzij de Saazerhop uit Tsjechië.

Continue Reading

Weihenstephaner

Dé weizen van de oudste brouwerij ter wereld. Deze drinkt zo soepel weg dat hij ook in 0.5L te verkrijgen is!

Continue Reading
Scroll to top